19 de gener 2015

Ja es coneix la programació del primer semestre al teatre Cirvianum de Torelló



publicat per
15 de gener de 2015

Un moment de la presentació de la nova temporada del Cirvianum

La reposició de ’Ballant amb la mort’, del grup Xarxa de Torelló, i ’Els homes són de Mart i les dones de Venus’, dirgida per Paco Mir i intepretada per Jordi Martínez, obren aquest cap de setmana una nova temporada al Cirvianum de Torelló que estarà marcada per la varietat i uns preus assequibles.
El Cirvianum enceta una nova iniciativa per tal d'acostar el públic al teatre: Uns tallers per a infants que es faran a una sala annexa al teatre mentre els pares són a la platea. L'experiència s'estrenarà aquest diumenge.

El cartell teatral de la temporada, doncs, es completa amb 'El crèdit' de Jordi Galceran, amb els actors Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, el monologuista Toni Mogg, l'obra “Conversaciones con mamá”, amb Maria Galiana i Juan Echanove; o "L'idiota", amb Ramon Madaula.


En l'apartat musical destaca la presentació del segon disc dels Flipats i l'actuació del grup de gospel Messengers. Pel que fa a dansa, el grup Kulbik hi presentarà Camins. La graella es completarà amb espectacles per a públic familiar i amb les produccions de grups locals com Xarxa o Nou 69 juntament amb la Nota Teatre, que estrenaran una adaptació dels Addams. Aquesta producció de casa es podrà veure a l'abril.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...