23 de febrer 2015

L’actriu mataronina Jèssica Pérez estrena ‘Tirant lo Blanc’ al TNC



publicat per
20 de febrer de 2015
Mireia Biel

La Jove Companyia s’atreveix amb el clàssic de Joanot Martorell

El Teatre Nacional de Catalunya estrena aquest cap de setmana ‘Tirant lo Blanc’, un dels clàssics de la literatura catalana. L’actriu mataronina Jèssica Pérez n’és una de les actrius, després d’entrar en el repartiment de la ITNC Jove Companyia del TNC, amb alguns alumnes provinents de l’Institut del Teatre.

Aquesta temporada la Jove Companyia presentarà una versió teatral del Tirant lo Blanc, que permetrà un treball poc habitual sobre els nostres escenaris amb la llengua d’un dels textos més complexos i fascinants que ha donat la cultura catalana. Un clàssic extraordinari sobre l’amor pel coneixement i la fascinació pels plaers del món, un monument a la curiositat entesa com a essència de l’individu modern. ‘Tirant lo Blanc’ es podrà veure des del 21 de febrer fins a finals de març a la Sala Tallers del TNC, en una temporada en què el teatre aposta per les obres més representatives de la cultura catalana.


Pérez va formar part de la Sala Cabanyes i va estudiar durant anys a l’Aula de Teatre. L’actriu també ha format part de la Comissió del Carnestoltes i ha presentat alguns actes a la ciutat. Actualment és professora a l’Aula de Teatre i ha finalitzat els seus estudis a l’Institut del Teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...