20 de febrer 2015

Una llarga relació epistolar en la nova estrena de Sala Cabanyes



publicat per
20 de febrer de 2015

Josep Maria Rabassa dirigeix aquest clàssic d’A. R. Gurney, protagonitzat per Imma Llorens i Josep Maria de Ramon

Dissabte 21, a 2/4 de 10 de la nit a la Sala Cabanyes (La Riera 110-120)

La Sala Cabanyes estrena aquest cap de setmana “Cartes d’amor”, una obra d’A. R. Gurney que repassa, a través d’una sèrie de cartes, la relació que mantenen un home i una dona durant gairebé 50 anys. El muntatge s’estrena aquest dissabte a l’Espai Saleta i se’n faran cinc representacions, fins el diumenge 1 de març.

Josep Maria Rabassa dirigeix aquest muntatge en què Andrew (Josep Maria de Ramon) i Melissa (Imma Llorens) mantenen una relació epistolar que permet a l’espectador descobrir la seva relació des que són petits fins a la maduresa. Al mateix temps, Gurney descriu els canvis que viu el món des de mitjans dels anys 30 fins a la dècada dels 80.

“Qui no hagi escrit mai una carta d’amor, que tiri la primera pedra”, indica Rabassa, creu pensa que un dels punts forts de l’obra és que tots els espectadors s’hi poden sentir identificats, encara que el format de la carta hagi perdut vigència en els darrers anys.

Genís Mayola i Anna Capdaigua posen música a les cartes

El muntatge, a més de l’intercanvi de cartes entre Andrew i Melissa, compta amb l’acompanyament musical de Genís Mayola i Anna Capdaigua. La incorporació de la música permet, segons Rabassa, “donar més cos, més espectacle” a l’obra. El director destaca que el text de Gurney, finalista del Premi Pulitzer l’any 1990, és “molt important”.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...