21 de març 2015

Dansa i música al teatre Cirvianum



publicat per
20 de març de 2015

El Teatre Cirvianum de Torelló acollirà aquest cap de setmana dues propostes. Per una banda, la reposició del muntatge del grup Xarxa 'Relache', un espectacle de dansa que es podrà veure demà a partir de les 9 del vespre, i, per l'altra, el grup Té Delegat's presentarà diumenge a les 6 de la tarda el seu disc. ?Relâche' és un espectacle creat i interpretat per joves de Torelló inquiets i amb ganes de mostrar el que porten dins. La peça és un collage escènic, un espectacle que barreja la dansa amb les arts visuals. ?Relâche', segons expliquen des del grup Xarxa "és un reflex de la nostra forma de viure, que pretén transmetre algun tipus d'estímul per seguir lluitant. Naixem, creixem, aprenem i, fins i tot, ens expressem en massa; som el ramat d'ovelles que mai hem volgut ser". Diferents estils de dansa amb músiques actuals i peces clàssiques, desfilaran aquest dissabte per l'escenari del Cirvianum.


I diumenge, el grup Té Delegat's, format per Pere Parés, veus i harmòniques, i Jordi Juvanteny, guitarra acústica i veus, presentaran el seu nou disc ?Som diferents'. El concert està organitzat per Torelló Associació Cultural i serà presentat per Judit Arroyo. Té Delegat's estaran acompanyats per Albert Vila, contrabaix i baix electric; Xarli Oliver, bateria; Jaume (Jimmy) Grau, guitarra elèctrica i trompeta; amb convidats especials com Alba Berenguer, veus; Gil Casals, trombó; i Júlia Parés. L'entrada és gratuïta amb invitació, que es pot recollir a la taquilla del teatre a partir de dos quarts de 5 de la tarda.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...