28 de març 2015

El teatre Cirvianum acull l'obra 'Idiota'



publicat per
27 de març de 2015

L'obra teatral 'Idiota' escrita i dirigida per Jordi Casanova i interpretada pels populars Ramon Madaula i Anna Sahun es presenta aquest dissabte a les 9 del vespre al Teatre Cirvianum. Es tracta d'una comèdia negra i d'un thriller ple d'enigmes. Madaula i Sahun protagonitzen un joc divertit i ple de suspens en el qual l'espectador haurà de resoldre els diferents obstacles que es troba el personatge principal: un home es presenta a unes proves psicològiques, molt ben remunerades, per formar part d'un experiment d'una important fundació. El que l'home creu que serà una manera fàcil i senzilla d'aconseguir els diners que necessita per solucionar els seus problemes econòmics, es convertirà en una autèntica trampa, tan física com psicològica. Una atractiva psicòloga el posarà a prova duent-lo a reaccions totalment insospitades per ell. Només concentrant-se serà capaç de sortir-se'n. Si no ho aconsegueix, el final serà fatal.
El repartiment el formen Ramon Madaula, amb un llarg bagatge teatral i recordades intervencions televisives (?Estació d'enllaç' o ?Ventdelplà'); i Anna Sahun, també amb una dilatada trajectòria als escenaris i amb aparicions a la petita pantalla (?Porca misèria' o ?La Riera').

l'Idiota' es va estrenar el novembre de 2014 a la sala muntaner de Barcelona. El dramaturg Jordi Casanovas torna al thriller i a la comèdia negra després d'obres com ?Un home amb ulleres de pasta', ?Sopar amb batalla' o ?Una història catalana', ?Pàtria', i ?Vilafranca, un dinar de festa major'.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...