20 de març 2015

Hi ha obres que expliquen històries. Aquesta explica persones.



publicat per
15 de març de 2015

El pare s’ha mort i en Jacob se’n ha oblidat tan bon punt ha penjat el telèfon. Perquè se’ n’ha oblidat? Què li passa? Què li passa a una persona quan descobreix que el seu pare, o qualsevol persona propera ja ni hi és?

“La Pols” és una fantàstica muntanya russa d’emocions que traspassa dels actor al públic sense la falsa necessitat de sentir-s’hi identificat. Uns personatges ben construïts, que fugen de tots els convencionalismes per dir-nos que els convencionalismes no existeixen. Que pateixen a la seva manera sense pretendre ser verosímils ni fàcilment identificables per l’espectadors.

Un text que fa tàndem amb els actors que s’entreguen als 200% quan tot semblava indicar que passarien per sobre del conflicte, que faríem com tots he fet alguna vegada: fugir-ne, amagar-nos, fer el paper. Uns Marta Aran, Laura López i Guillem Motos que reben al públic amb tota la innocència del món per després  esdevenir en Jacob, l’Alba i la Rut, i dur-nos al seu terreny, que en realitat també és el nostre.


Hi ha obres que expliquen històries. Aquesta explica persones, si persones, no personatges.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...