17 d’abril 2015

Cabaret diabòlic



publicat per
http://culturamataro.cat/

L’Aula de Teatre celebra els seus trenta anys d’història. Per commemorar-ho s’ha programat aquest cicle per visualitzar alguns dels alumnes del centre que, passats els anys, han fet de les arts escèniques la seva professió.

Meritxell Rodríguez dirigeix aquest text de Beth Escudé ple d’humor, números musicals, màgia, ventrilòquia i, fins i tot, escapisme, amb les cinc dones més criminalitzades del món com a protagonistes.
La pecadora més carismàtica de la història de la humanitat, Eva, presenta aquest espectacle en què el riure diabòlic serà l’arma per combatre les imposicions de les tradicions d’unes dones que han esdevingut famoses per la seva culpabilitat.

Text: Beth Escudé i Gallès
Direcció: Meritxell Rodríguez
Intèrpret: Jèssica Pérez
Música i interpretació: Núria Palau
Escenografia, vestuari, tècnic de so i llum: Marina Soteras
Producció i management: Laia Nonell

"Per a mi l’Aula és un lloc on obrir les finestres de l’aprenentatge teatral i personal. Sempre ha estat un suport al llarg de la meva formació com a actriu, on se m’ha estimat i valorat. Ara, amb molta satisfacció, en sóc professora i gaudeixo de les meves grans passions: l’educació i el teatre." Jèssica Pérez

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Divendres 17 d'abril
21 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

5 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...