22 d’abril 2015

"CINC NOIES QUE PORTEN EL MATEIX VESTIT"



publicat per
http://www.latropateatre.net

I encara sense temps per reposar, La Tropa us presenta "Cinc noies que porten el mateix vestit", de l 'autor d'èxit i guionista Alan Ball, creador de True Blood i Dos metres sota terra i American Beauty. Els directors són els joves Mireia Sorti i Tucho Garçon, que repeteixen després de "Deixeu-me dir", homenatge a Martí i Pol del passat setembre.

Els propers 1 i 2 de maig, La Tropa representarà a l'Ateneu aquesta comèdia que es situa al llarg d'un casament ostentós a Knoxville on cinc noies igualment vestides, s'amaguen a l'habitació de dalt fugint del convit que se celebra al jardí: Frances, la cosina catòlica de la núvia; Brenda, la germana lesbiana del nuvi; Geòrgia, amiga de la núvia i Júlia, la guapa però instransigent amiga de la núvia. 
A mesura que avança la tarda, les cinc noies tan diferents descobreixen un vincle afectiu comú en aquesta divertida, irreverent i commovedora comèdia!

Les representacions seran a l'Ateneu Vilassanès:
DIVENDRES 01 DE MAIG A LES 19h
DISSABTE 02 DE MAIG A LES 20:30h

Venda d'entrades anticipada DIMECRES 29 D'ABRIL DE 20h A 21h I 1h ABANS DE CADA REPRESENTACIÓ A LA GUIXETA DE L'ATENEU!

PREU: 6€ SOCIS / 8€ NO SOCIS

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...