30 de maig 2015

A contracorrent



publicat per

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen 16 tallers de teatre i dansa contemporània representats per un total de 15 grups formats per joves i adults, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental.

El grup Aula júnior + 16 anys, dirigit per Enric Domingo, presenta un treball de creació a partir dels textos de l'alumna Laura de la Torre. Un retrat del pensament més profund d’una adolescència que viu i va a contracorrent.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 30 de maig
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...