30 de maig 2015

El petit dels tres tambors



publicat per

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen 16 tallers de teatre i dansa contemporània representats per un total de 15 grups formats per joves i adults, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental.

El grup El meu primer tast teatral A, dirigit per Jèssica Pérez, presenta una adaptació de l'obra de Lluís Coquard que mostra que les aparences poden enganyar. El rei Totó i el rei Pepet estan en guerra. Els seus tres tambors, en Tafanet, en Badoquí i en Jordi, amb el capità Pumpum viuran una gran aventura ajudats per les velles padrines, en Tomàs, la Joana, la Carmeta, la Paquita i la Margarida.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Dissabte 30 de maig
12.30 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...