20 de maig 2015

La 'botifarra' de Rosa Maria Sardà



publicat per
19 de maig de 2015

La garrotada a governants i polítics del discurs de l'actriu, premi honorífic dels Max, va fer posar dreta la platea de la sala Barts

El to reivindicatiu de la gala dels premis Max va arribar a l'apoteosi amb el discurs de Rosa Maria Sardà, premi honorífic, que va dedicar una "botifarra" (encara que no va fer el gest) als polítics i governants.

"I que els aprofiti en aquestes vacances que aviat tindran, espero que molt llargues", va dir la Sardà, i tot l'auditori de la sala Barts de Barcelona es va posar dret.


"Ens volen deixar amb el cul a l'aire però els polítics passen i nosaltres, els artistes, seguim. La cultura importa per a la supervivències. ¡Som importants! Lorca ho va definir: 'Un poble que no cuida el seu teatre és un poble mort o moribund'. Seguirem lluitant", va sentenciar l'actriu amb rotunditat. Va ser el moment àlgid d'una cerimònia festiva i combativa contra el lesiu 21% de l'IVA cultural.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...