28 de maig 2015

La improvisació teatral ja té el seu festival a Barcelona



publicat per
27 de maig de 2015

Planeta Impro munta el Festim, un festival amb companyies internacionals, aquesta setmana al Teatreneu

El Festival Internacional d'Improvització Teatral, el Festim arriba a Barcelona per projectar espectacles de companyies internacionals des d'aquest dimarts i fins dissabte al Teatreneu. Entre les escollides, hi participaran Planeta Impro (Barcelona), Complot Escena (Mèxic), Picnic (Colòmbia), Improtour (Argentina), Marcio Ballas (Brasil), Teatribú (Itàlia), Instantâneos Impro (Portugal), i ImproMadrid (Madrid).

Enguany, el festival ja s'ha celebrat a les seus de Lisboa i Madrid durant el mes de maig, i ara és el torn de Barcelona. Ja fa sis anys que existeix, però des de només fa dues edicions té seu a Barcelona, organitzada per Planeta Impro. El certamen enfronta actors de diferents països en competicions d’improvisació teatral amb la complicitat i participació del públic assistent.


Entre les funcions, destaquen dimecres 'Speechless', de la companyia Picnic, en què el cos i la música són els protagonistes d'un espectacle on no s'hi diu ni una paraula; o dissabte el Torneig Internacional d'Impro-Fighters, en què el públic serà qui creï el guió amb les seves frases i qui decideixi el guanyador.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...