15 de maig 2015

Tots dansen



Mostra del treball realitzat en el marc del projecte formatiu Tots Dansen en què es dóna a conèixer el llenguatge de la dansa contemporània dins l'assignatura d'educació física a alumnes de secundària a partir de les coreografies que Toni Mira ha dissenyat especialment per a l’ocasió.

Dalt l'escenari un espectacle de dansa contemporània en el que hi participen professors d'educació física i alumnes de primer, tercer i quart d'ESO dels insituts Puig i Cadafalch, Alexandre Satorras i Thos i Codina.

Aquest projecte va nèixer com una extensió al territori català de la Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània d’àmbit barceloní, organitzada pel Mercat de les Flors, Institut del Teatre i Institut d’Educació de Barcelona (IMEB). Per la seva extensió a altres ciutats catalanes, s'ha sumat al projecte el Consorci Transversal Xarxa d'Activitats Culturals, i d'aquesta manera el Tots Dansen s'ha desenvolupat en alguns dels municipis membres d'aquesta xarxa, entre ells, la nostra ciutat.

En aquest projecte hi participen: Teatre Principal d'Olot, Teatre Auditori de Granollers, Teatre Auditori de Sant Cugat , Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i Teatre Monumental de Mataró.

Direcció de Cultura en col·laboració amb el Mercat de les Flors i Xarxa Transversal.

+ info
escola de l'espectador
Divendres 15 de maig
20 h
Teatre Monumental

Entrada lliure amb invitació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...