19 de juny 2015

El Teatre Lliure programa una marató de la trilogia “Tot pels diners”



publicat per
17 de juny de 2015

Els dies 20 i 21 de juny, es podran veure consecutivament “Mammón”, “Cleòpatra” i “L’onzena plaga”, el cicle que reflexiona sobre la relació entre persones i diners

El dia 20 i 21 de juny, el Teatre Lliure ofereix una marató de Tot pels diners, la trilogia que s'ha pogut veure aquesta temporada: Mammón, de Nao Albet i Marcel Borràs; Cleòpatra, d’Iván Morales; i L’onzena plaga de Victoria Szpunberg, dirigida per David Selvas.

Cadascuna a la seva manera, les tres obres indaguen en la relació de l’ésser humà amb els diners i en els límits d’allò que les persones estem disposades a fer a canvi de bitllets i monedes. Els diners formen part tant del dia a dia més pragmàtic com de la intimitat de cadascú. I és precisament aquesta mescla de dimensió social i emocional que han volgut explorar els dramaturgs, ja sigui a través del mite fenici de Mammón, del barri del Poble-sec o de la dissecció cruel de la vida de parella.

Tot i que es van presentar separadament, ara les tres obres es podran veure consecutivament el proper cap de setmana. A més a més, cada espectacle ve acompanyat d’una videoinstal·lació de Mar Orfila situada al vestíbul de l’Espai Lliure que s’activarà just abans de l’inici de cada funció. Així, el cicle s’obre també a noves formes d’expressió artística. Les obres s’interpretaran l’una darrera l’altra: Mammón a les 16 h, Cleòpatra a les 19 h i L’onzena plaga a les 22 h. Una oportunitat, doncs, tant per a descobrir aquestes obres com per relacionar-les entre sí i buscar els significats que s’amaguen entre funció i funció.

Tot pels diners. Mammón, Cleòpatra i L’onzena plaga
Dia: 20 i 21 de juny
Preu: 12 €

Espai: Teatre Lliure Montjuïc

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...