29 de juny 2015

IN MEMORIAM AL TEATRE DE PONENT




Companyia Fac-Òf

La manca de recursos econòmics porta una JOVE a l’estudi de pintura del seu pare, un xalet on havia passat els estius de la seva infància. Allà, entre pols, llençols i records estan els quadres del seu pare que ara ella està intentant vendre per internet.

ENTRADES: www.teatredeponent.com

El xalet serà l’escenari del seu viatge. I aquest HOME i aquesta DONA els instigadors d’aquest recorregut pel passat. A poc a poc la JOVE entrarà en un remolí de records que l’arrossegarà fins a les profunditats de la seva memòria on es retrobarà amb els seus pares, amb aquella cançó que li cantava la seva mare, reviurà allò que li feia el seu pare darrere del xalet, i dubtarà sobre la mort d’aquests.
Aquest passat que s’ha esforçat en negar es deformarà fins al punt que serà impossible distingir-lo de la ficció. La realitat es fondrà amb la imaginació de tal manera que la JOVE es convertirà en la víctima del seu propi passat, en el seu propi botxí.

Sona el timbre. El comprador del quadre? Sí, aquest cop sí i ve sol. És probable que l’infern que ha viscut hagi passat en dos segons dins del seu cap?
FITXA ARTÍSTICA
Text: creació col·lectiva
Direcció: David Marín
Interpretació: Mar Arias, Albert Salazar, Joana Castellano, Laura de Sousa, Paula Segura, Paula Castellsagué, Julia Calzada, Elisabet Capdevila, Maria cabrera, Mar Alfonso i Abel Degà.
Durada aproximada: 70 minuts

Dimarts 30 de juny a les 21 h

Preu: 10 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...