23 de juny 2015

La Saca representa aquest cap de setmana els tallers de final de curs



L’escola de teatre de la Sala Cabanyes presentarà set tallers dels seus alumnes,
entre el divendres i el dissabte

L’escola de teatre de la Sala Cabanyes, la Saca, presenta el proper cap de setmana els tallers de final de curs. Dirigida per Marc Molina, l’escola representarà set tallers, dos el divendres al vespre, quatre el dissabte al matí i un últim del qual se’n faran dues sessions el dissabte, a la tarda i al vespre.

Des del curs passat, la Saca ha renovat el seu programa d’estudis, de manera que ara cada grup se centra durant l’any a l’estudi d’una època de la història del teatre. Així doncs, el divendres al vespre els dos grups per a majors de setze anys presentaran els seus tallers. A un quart de nou del vespre, a l’Espai Saleta, el grup Mataties representarà “El principi d’Arquímedes”, de Josep Maria Miró, dirigits per Roser de Castro. Més tard, el grup Naïm, format per intèrprets de més de 30 anys, portarà a escena “Estriptis”, una obra de Manel Dueso que dirigeix Marc Molina.

L’endemà al matí serà el torn dels quatre grups d’alumnes que tenen entre 6 i 13 anys. El grup Benjamí, nens de 6 i 7 anys, faran el muntatge “Tu què hi veus?”, inspirat en l’època grega i romana, dirigits per Clàudia Senserrich. A continuació, els alumnes de 8 i 9 anys del grup Nataniel presentaran “Nit de Reis”, inspirat en el clàssic de William Shakespeare, sota la direcció d’Agnès Esquerra.

El grup Thasis, format per nois i noies de 10 i 11 anys presentaran l’obra de Molière “El malalt imaginari”, dirigits per Marta Fíguls. El darrer torn del matí serà per al grup Abdaró, que representarà “L’alegria que passa”, de Santiago Rusiñol. Aquest grup, format per nois i noies de 12 i 13 anys, està dirigit per Paula Lacorte.

Per últim, el grup Jonàs, amb nois i noies d’entre 14 i 16 anys, tancarà els tallers el dissabte amb una doble sessió, a la tarda i al vespre, amb el taller de creació “Sonata Renatus”, dirigit per Marc Molina.

Obertes les inscripcions per als propers cursos
A més, l’escola ja ha obert el període d’inscripcions per al curs 2015/2016. Els interessats poden fer-ho enviant un correu a lasacaescoladeteatre@gmail.com. 

Informació bàsica:
Divendres, 26 de juny de 2015 - 20:15, a l’Espai Saleta
“El principi d’Arquímedes” – Grup Mataties
Dirigit per Roser de Castro

Divendres, 26 de juny de 2015 - 21:30, a l’escenari de la Sala Cabanyes
“Estriptís” – Grup Naïm
Dirigit per Marc Molina

Dissabte, 27 de juny de 2015 - 11:30, a l’escenari de la Sala Cabanyes
“Tu què hi veus?” – Grup Benjamí
Dirigit per Clàudia Senserrich

“Nit de Reis” – Grup Nataniel
Dirigit per Agnès Esquerra

“El malalt imaginari” -  Grup Thasis
Dirigit per Marta Fíguls

“L’alegria que passa” – Grup Abdaró
Dirigit per Paula Lacorte

Dissabte, 27 de juny de 2015 – a les 18:30 i a les 21:00, a l’Espai Saleta
“Sonata Renatus” – Grup Jonàs
Dirigit per Marc Molina

Lloc:
Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)
Preu:  

Entrada lliure, amb aforament limitat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...