07 de juny 2015

Soroll



publicat per
7 de juny de 2016

L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2014-2015: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per un total de quinze grups formats per joves i adults.

El grup Aula júnior 12 anys, dirigit per Oriol Colomer, presenta un treball de creació col·lectiva al voltant del soroll on ha volgut reflectir de manera irònica i tendra diferents sorolls i silencis incòmodes, aterridors, còmics i esperançadors. Un espectacle poètic, divertit i crític que utilitza soroll i silenci com a principals ingredients.

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 7 de juny
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...