27 de juny 2015

TALLERS DE LA SACA : ELS MÉS PETITS A ESCENA



Dissabte 27 a les 11:30h a l'escenari de Sala Cabanyes

El Grup Benjamí (6-7 anys)
I TU, QUÈ HI VEUS? inspirat en l'època grega i romana
Dirigit per Clàudia Senserrich
REPARTIMENT Júlia Batet, Sara Bellmunt, Adrià Calderón, Thomas G. Cambell, Clàudia Faurat, Hugo Gómez, Oscar Guardiola, Ariadna Maldonado, Blanca Martínez, Berta Palomo, Manel Rodríguez i Èlia Ruiz  SINOPSI El teatre romà? I què té d'especial? ...que difícil és plantejar una obra de teatre quan ets un infant i cap dels referents que tens serveix per a poder fer un espectacle inspirat en el tema que et proposen.


El Grup Nataniel (8-9 anys)
NIT DE REIS inspirat en el clàssic de William Shakespeare
Dirigit per Agnès Esquerra
REPARTIMENT
Marc Daniel, Judit Bellmunt, Paula Alós, Ainet Aragón, Laia Requena, Laia Guil, Júlia Martínez, Pol Lozano, Marta Vilella, Siro Mayo, Pablo Velarde, Martina Morgado, Marta Vilella i        Judit Bellmunt  SINOPSI A l’Iríl•lia arriba Viola, una noia que ha naufragat d’un vaixell on també hi anava el seu germa bessó, Sebastià, a qui creu mort. Ella es fa passar per Cesàrio.



El Grup Thasis (10-11 anys)
EL MALALT IMAGINARI de Molière
Dirigit per Marta Fíguls
REPARTIMENT
Júlia Guil, Berta Sans, Genet Montlleó, Joan Garcia, Núria Solé, Gemma Velarde,  Laura Corbalán, Cris de Felipe, Laura Bonany, Berta Ruíz, Arnau Aragón, Arnau Ramon, Jana Lara i Clàudia Sierra  SINOPSI L'Argant és un vell hipocondríac que està obsessionat amb la seva salut. El cuiden la seva dona i molts metges, que busquen només heretar la fortuna de l'ancià.



El grup Abdaró (12-13 anys):
L'ALEGRIA QUE PASSA de Santiago Russinyol
Dirigit per Paula Lacorte
Ajudant de direcció: Núria Guanyabens
REPARTIMENT

Mireia Calderón, Mireia Bosch, Lucía del Matto, Laura Gaixas, Marta Penya, Alba Jubany, Inés Rodiel i Martina de Cambra  SINOPSI L'alegria que passa és una obra teatral de caràcter simbolista de Santiago Rusiñol. La trama de l'obra tracta al voltant d'un poble desconegut, en temps contemporanis, que rep la visita d'un circ ambulant. L'obra mostra el conflicte entre prosa (poble) i poesia (circ).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...