21 d’agost 2015

EL MUSICAL GERONIMO STILTON PROGRAMA 4 NOVES FUNCIONS A L’AGOST



publicat per

La Companyia del Centre Cultural, amb direcció escènica de Sandra Pérez i Josep Morell, continua exhaurint les localitats en les funcions del musical “Les aventures de Geronimo Stilton” estrenada el passat dia 5 de juliol.
Aquesta darrera producció de la temporada de teatre del CCR, suposa un pas endavant, ja que tècnicament és la producció més dificultosa que s’ha fet en el Centre, ja que apareixen dracs que parlen i  escupen foc, unicorns, balenes… A més de les projeccions, totes les cançons Acabades les funcions, els nens i nenes poden saludar i demanar els autògrafs  a tots els personatges del musical, a l’entrada del teatre per dels musical són cantades en directe fer-s’hi fotografies.
Geronimo Stilton, es continuarà representant els dissabtes i diumenges del mes de juliol a les 7 de la tarda, i el bon ritme en la venda d’entrades,  fa que, a partir del dia 15 d’agost (15, 16, 22 i 23 d’agost a les 7 de la tarda), es programaran noves funcions.

+ info
Entrades on line a www.ccrpineda.com i al 93 762 33 23.

També es farà una funció especial de Festa Major el diumenge 30 a la mateixa hora. Per aquesta funció les entrades es compraran exclusivament on line a www.ccrpineda.com i una hora abans de la funció, en el cas de que quedin entrades

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...