23 d’agost 2015

El teatre La Massa de Vilassar de Dalt estrena temporada de clàssica



publicat per
16 agost de 2015
Lluís Arcal
foto Quim Puig

Per primera vegada hi inclouen una programació d'aquest estil musical, que arrencarà el 4 d'octubre amb artistes com el pianista Albert Guinovart

El teatre La Massa de Vilassar de Dalt ofereix per primera vegada una temporada de música clàssica. La programació constarà de cinc concerts amb l'orquestra Arts Symphony Ensemble com a protagonista absoluta i que serà l'encarregada d'acompanyar els diferents solistes i directors que aniran passant per l'escenari vilassarenc.

L'arrencada serà el diumenge 4 d'octubre, quan el director Mihnea Ignat i el solista de trompa Juan Manuel Gómez interpretaran obres de Haydn, Schubert i Mozart. La segona cita tindrà lloc el 8 de novembre i tindrà el violinista director Christian Chivu de protagonista absolut, que interpretarà obres de Vivaldi i Txaikovski. Per celebrar l'entrada del 2016, per l'1 de gener s'ha programat el tercer dels concerts previstos. El director Manel Valdivieso serà l'encarregat de conduir l'Arts Symphony Ensemble cap a la interpretació d'obres de Txaikovski, Dvorák, Brahms i, per descomptat, Strauss. Després, el 31 de gener tindrà lloc un dels plats forts de la temporada: l'actuació d'un dels millors pianistes del país com Albert Guinovart. Juntament amb el director Jordi Bernàcer, oferiran un repertori a base de Beethoven, Mendelssohn i Mozart. Finalment, el director Ladislau Pietro Horvath posarà el punt final a la temporada de clàssica el dia 20 de març amb obres de Haydn, Elgar i Mozart. Està previst que tots els concerts comencin a les set de la tarda, i el preu de l'abonament de les cinc actuacions és de 45 euros. Si es volen comprar les entrades per separat, cadascuna té un preu d'11 euros si es compren de manera anticipada, i de 13 si s'adquireixen a taquilla.

Programació de tardor


A banda, el teatre La Massa ja ha donat a conèixer el cartell per a la propera temporada de tardor-hivern. Aquesta donarà el tret de sortida el 24 de setembre amb el concert del Brisbane Concert Choir. Fins a final d'any, pel teatre hi passaran els Versus Barcelona 4 Guitars, el cor In Crescendo, guanyadors de l'última edició del programa de TV3 Oh Happy Day!, el Don Quijote de la Corella Dance Academy, la Maga Melanie i Marta Mas. Els Pastorets, Sons de Vilassar i l'estrena de Criatures de la companyia La Cúpula de Guastavino posaran el toc local a la programació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...