28 d’agost 2015

Fer riure és un art!




Teatre
Divendres 28 d'agost, a les 22:30

Fer riure és un art vol celebrar els 50 anys de professió de Joan Pera amb una classe magistral sobre l’art de fer riure amb la intenció de donar resposta a preguntes que tot comediant es fa quan s’enfronta tot sol davant del seu públic: Com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són situacions creades o són experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual, Joan Pera revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà més d’una tesi sobre el món de l’humor.

Informació de l'espectacle

Joan Pera acumula ja 5.765 funcions i més de 2.700.000 espectadors gràcies a èxits com La extraña pareja; Òscar. Una maleta, dues maletes, tres maletes; La doble vida d’en John; El show de Joan Pera; La Glòria del mercat, o Joan Pera, Capri -aquestes tres últimes obres, com a monologuista. Els èxits continuaran en augment gràcies a aquesta nova funció.

Sota la direcció de Martí Torras, el reconegut artista ha preparat un espectacle únic per celebrar amb el seu públic 50 anys de professió. L’actor ens explicarà com és l’art de fer riure: perquè riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem... Completament sol dalt de l’escenari, en Joan Pera presentarà un soliloqui únic inspirat en la millor comèdia francesa i acostat al nostre particular sentit de l’humor.

És un estudi antropològic sobre la comicitat on l’actor utilitzarà també alguns dels personatges que ha interpretat o doblat al llarg de la seva trajectòria artística, entre els quals apareixen els millors còmics nacionals i internacionals: Woody Allen, Rowan Atkinson... Es tracta d’una classe magistral farcida de relats de l’experiència de Joan Pera sobre els escenaris, d’anècdotes divertidíssimes que tenen un únic interès: fer-nos riure!

+ info
Teatre Auditori de Granollers
Torras i Bages, 50
08401, Granollers
Telèfon: 93 840 51 21
Preu ZONA A: 20,00 €Preu ZONA B: 20,00 €
FITXA ARTÍSTICA
Autor: Joan Pera
Adaptació i direcció: Martí Torras
Repartiment: Joan Pera
DURACIÓ DE L'ESPECTACLE

1 hora i 30 minuts

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...