15 d’agost 2015

FiraTàrrega centra l'oferta més festiva a l'«Ondara Park»



publicat per
11 agost de 2015
foto : Imatge promocional dels Capicua amb el seu espectacle de circ «Entredos» Foto: Capicua
L'apartat temàtic inclou entreteniment, música i cercaviles per a tots els públics
FiraTàrrega proposa 12 itineraris artístics per ajudar el públic a escollir els espectacles
D'entre els cinc apartats que conformen la programació de la FiraTàrrega 2015, la secció "Ondara Park" és la que agrupa les propostes més lúdiques oferint entreteniment, música, instal·lacions i cercaviles per a tots els públics. Aquest eix temàtic s'ubica en una zona al centre de la ciutat, al costat del riu Ondara, en concret a l'espai Fassina, el carrer Migdia i al parc del Reguer.
La programació matinal de la secció Ondara Park es dirigeix a un públic familiar amb propostes com ara Manneken's piss  dels Campiquipugui –enguany dirigits pel clown olotí Toti Toronell– o els Capicua amb l'espectacle de circ Entredos, Premi Off de Calle de les Festes del Pilar 2014.    
La secció serà complementada per la cercavila dels francesos Les Enjoliveurs, que barregen la música clàssica i el rock més endimoniat per fer oblidar els maldecaps; i l'actuació d'Esperança Dinamita, una revista hilarant que traslladarà als espectadors de FiraTàrrega al Paral·lel de principis del segle XX. 

Les instal·lacions per a grans i petits també seran de visita obligada a l'"Ondara Park": els Théâtre de la Toupine, retornen a FiraTàrrega per oferir les seves atraccions teatralitzades per als més petits; i Xevi Bayona presentarà El bosc de Van der Graff, una reinterpretació del concepte de bosc a partir de l'art, la tecnologia, l'arquitectura o la fotografia.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...