14 d’agost 2015

Hausson presenta 'Una hora amb Hausson'



Un espectacle en què els espectadors triaran els números que volen veure. Màgia a la carta a càrrec d'un dels il·lusionistes més virtuosos i sorprenents del país. I amb l'entrada, us convidem a una copa de cava!

El mag Hausson presenta un espectacle de màgia en el qual destil·la l'elegància i l'habilitat tècnica que l'han convertit en un dels il·lusionistes més virtuosos de Catalunya i d'Europa. Al Teatre de l'Aurora, Hausson porta la màgia encara més a prop dels espectadors, que en aquest espectacle podran escollir els números que volen veure. Un espectacle de màgia a la carta, amb efectes d'avui i de sempre, des dels clàssics amb cartes a d'altres fins a ll'especialitat de Hausson: la manipulació. Una hora de màgia escènica, de prop i a la carta per assaborir una vetllada fascinant, sorprenent i divertida.

Hausson, col·laborador habitual de Joan Brossa, explora en els seus espectacles la dimensió plàstica, escènica i elegant de la posada en escena dels seus números de màgia.

Hausson és un dels il·lusionistes catalans amb més prestigi internacional. La seva trajectòria artística s'ha orientat cap a la màgia escènica, especialitat amb què ha recorregut diversos països com Espanya, França, Alemanya, Àustria, Anglaterra, Gal·les, Portugal, Xile o Brasil. La seva carrera professional ha estat distingida amb diversos premis i guardons, entre els quals cal destacar el 1r Premi Internacional de Montecarlo, el 1r Premi Nacional de Manipulació o el Premi Sebastià Gasch de music hall com a màxim representant de l'il·lusionisme europeu a Catalunya.
 
Idea i creació: Hausson / Disseny d'il·luminació: Pep Barcons / Disseny atretzo i ambientació: Manuel Trullas / Disseny musical: Hausson / Material màgic: Magicus / Audiovisual: Thefanpack Creative Studio / Producció: La Seca Espai Brossa / Assessorament artístic: Hermann Bonnin

+ info
19/20/21 AGOST
Dimecres a les 21 h
Dijous a les 22:30 h
Divendres a les 21:30 h
MÀGIA
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 60 minuts
Preu: 15 € / 12 € (No numerat)
ENTRADA AMB COPA DE CAVA INCLOSA
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...