10 d’agost 2015

Hotot, amb Marcel Tomàs i Cascai Teatre



Un espectacle d'humor total, imprevisible i sorprenent, ple de situacions altament divertides amb un dels millors actors còmics del país. Premi BBVA de Teatre 2013 al Millor Espectacle i al Millor Actor.

Hotot és un espectacle d'humor total, imprevisible i sorprenent, a càrrec d'un dels millors actors còmics del país, Marcel Tomàs, que interpreta, canta i balla. Però que, sobretot, fa riure. Aquest gran showman atrapa l'espectador amb la seva complicitat i el submergeix en un univers ple de situacions altament divertides i histriòniques, però alhora tendres i entranyables. Marcel Tomàs explota així la seva gran capacitat per fer riure i captivar el públic.

L'espectacle, que es va estrenar en el Festival Temporada Alta de Girona el 2012, i ha passat per diferents festivals internacionals d'Espanya, Portugal i Itàlia, va ser guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2013 al Millor Espectacle i al Millor Actor.

Després de l'èxit obtingut amb el seu muntatge anterior, Zirocco, Marcel Tomàs i la seva companyia Cascai Teatre tornen amb aquest espectacle que ha rebut l'aplaudiment del públic i de la crítica. A Hotot hi ha esquetxos absurds, inversemblants i molt divertits, protagonitzats per uns personatges plens d'entusiasme que no es rendeixen mai, encara que tot els hi surti al revés. No busquen problemes, però se'ls troben constantment. I Marcel Tomàs els hi dóna vida a través del seu domini virtuós del gest, utilitzant sempre l'humor com a fil conductor i estant molt atent a la reacció del públic, fent així que cada funció sigui única i irrepetible.

Creació i direcció: Marcel Tomàs i Susana Lloret / Intèrpret: Marcel Tomàs / Assessorament en direcció: Philippe Séré / Disseny, direcció espai sonor i tècnic: Albert Mosoll / Veu en off: Txe Arana / Il∙luminació: Jordi Salomó / Imatges i edició de vídeo: Antonio Sánchez i Carles Sánchez, Zinekuanon / Vestuari: Jean Pierre Belmondo / Disseny gràfic: Juan Pablo Paz / Producció i distribució: Cascai Teatre

+ info
22/23/24 AGOST
Dissabte a les 22 h
Diumenge a les 21:15 h
Dilluns a les 19 h
TEATRE D'HUMOR
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 75 minuts
Preu: 15 € / 12 €Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...