08 d’agost 2015

La Fura dels Baus presenta nou espectacle al Wilderness Festival



publicat per
5 agost de 2015
Esteve Plantada

La companyia catalana combina llum, ritme i alçada a "Blending (in the air)", un muntatge "frenètic"

La Fura dels Baus tocarà el cel el proper dissabte 8 d'agost amb Blending (in the air), el nou i vertiginós macroespectacle que ha dirigit Miki Espuma. L'obra ha estat creada exclusivament per al Wilderness Festival, un certamen ubicat a Oxfordshire i que és un "referent de l'art, la música, la cuina i el debat" a la Gran Bretanya.

Amb l'objectiu de "crear una poderosa sinergia entre la música i l'art de procedència peninsular amb l'anglesa", Blending (in the air) serà un dels plats forts del prestigiós festival britànic. Fidels a la seva història, la Fura dels Baus anuncien que combinaran llum, ritme i alçada en un muntatge que qualifiquen de "frenètic".

L'espectacle comptarà amb la participació de la cantant flamenca Ginesa Ortega, així com la col·laboració de l'orquestra del Wilderness Festival i el cor anglès Deep Throat. Una seixantena d'actors anglesos també s'afegiran al projecte, donant forma a una idea que promet tenir l'esperit més característic de La Fura dels Baus.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...