16 d’agost 2015

La nova temporada del Cirvianum estrenarà una companyia local



publicat per
13 agost de 2015

El Teatre de Torelló ja té a punt la cartellera d'espectacles fins al desembre del 2015

El Teatre Cirvianum de Torelló ja té a punt el cartell de la segona meitat de temporada del 2015. Des del setembre i fins al desembre, els espectadors podaran gaudir d'actuacions amb el segell del municipi, així com de propostes plenes de cares conegudes. Una de les sorpreses és l'estrena d'una nova companyia local: es tracta de la Cia Loropardos, que debutarà amb la comèdia negra, "El Pla".

D'altra banda, al llarg de la tardor i l'hivern pujaran dalt de l'escenari actors com en Peyu amb el nou espectacle "iTime" i tancant la gira de Tinc un amic que, es farà un homenatge musical a Ovidi Montllor, hi hauran actuacions de circ amb Vaivén circo i Circo Submarino, música clàssica amb el concert de Nadal o l'estrena de teatre i música de Nàiades-Cor de Noies i Corcia Teatre amb "Queda inaugurado este pantano". D'artistes locals també en destaquen les reposicions d'Els Addams i La Vie Boheme.

Preus


Les entrades anticipades seran més barates que la venda a taquilla al mateix dia i el Teatre permetrà comprar-les per Internet amb un 25% de descompte pels que disposin de Carnet Jove, menors de 14 anys i Carnet de jubilat i un 20% amb Carnet TR3SC. L'abonament que es posarà a la venda sortirà a compte si es va 3 cops o més al teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...