19 d’agost 2015

Niña Pastori, Sol Picó i 'Terra baixa', entre les noves propostes d'Atrium Viladecans



publicat per
10 d'agost de 2015

Mamma mia! inaugurarà la nova temporada d'Atrium Viladecans el 6 de setembre vinent.

El teatre proposa un 'preu amic' per fer més accessible l'entrada a tots els públics

Atrium Viladecans presenta nova temporada amb apostes per actors i actrius i grans obres de teatre conegudes de tothom, però també amb propostes menys conegudes que conviden el públic a conèixer nous artistes i nous formats.

Així, entre les principals propostes per a la temporada 2015-2016 hi ha Niña Pastori, que presentarà el nou treball, ‘Ámame como soy’, o El Sevilla, que deixa la música per una vegada per convertir-se en un dels monologuistes que trepitjaran l'escenari d'Atrium. Amb aquest gènere també ho faran David Guapo i Luis Piedrahita.

La màgia anirà a càrrec de Juan Tamariz, i el conte visual amb joc de llums, sons, ombres i gestos serà responsabilitat de ‘Trau’. La dansa arribarà de la mà de la companyia Sol Picó amb un espectacle contemporani.

En teatre, el clàssic ‘Terra baixa’ arriba amb Lluís Homar ficant-se dins de la pell de tots els personatges. D'altra banda, trepitjarà per primera vegada l'escenari d'Atrium Viladecans l'obra ‘Neus Català, un cel de plom’, que acosta a l'espectador la història de l'última supervivent catalana en un camp d'extermini.

A més, destaquen els espectacles ‘Idiota’, un joc divertit i macabre que situa el protagonista al límit de la seva paciència, i la coproducció d'Atrium amb els Teatres Amics, ‘Vilafranca’.


Perquè tot el públic pugui disfrutar d'aquest programa, Atrium de Viladecans presenta com a novetat un “preu amic”, tarifa de venda més econòmica que es podrà aconseguir tan sols donant-se d'alta a la 'newsletter' del teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...