29 d’agost 2015

VISITA TEATRALITZADA A LA MUNTANYA DE SAL. PROJECTE ALQUÍMIA, EL SECRET DEL LIBER SALIS



publicat per

Els germans Bartomeu, la Carlota i en Tomeu, són científics exploradors amb coneixements en un munt de camps de la ciència. Són descendents d’en Guillem Bartomeu, alquimista del Segle XV, autor del LIBER SALIS, el llibre de la Sal, on va recollir tots els seus coneixements sobre la Muntanya… i també el seu gran secret. Han passat segles i ara, un dels dos germans Bartomeu, ens proposa acompanyar-lo en la fase final del Projecte Alquímia: la troballa d’un nou mineral, una pedra que canviarà la història de la humanitat.

En aquesta expedició ens endinsarem a la Muntanya de Sal, n’aprendrem la formació, la història,  les formes d’extracció, els tipus de sal… La gaudirem amb els cinc sentits al mateix temps que hi deixarem volar la imaginació per descobrir un món màgic on tot és possible.

Observacions:

Us recordem que cal reservar l´activitat amb un mínim de 48h d´antelació
El recorregut no està adaptat a minusvàlids.
Normativa:

L’ús del casc és obligatori per a tothom durant la visita.
No està permès fotografiar ni filmar, excepte en la zona indicada pel guia.
En cas de condicions meteorològiques adverses la Fundació Cardona Històrica es reserva el dret d’anular el servei de visites guiades.

+ info
Recomanacions:
Temperatura de 17 – 20 º C
Impermeable protector de la sal (1,5 €)

Calçat còmode

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...