19 de setembre 2015

Circ al Castell de Montjuïc: acrobàcies i humor



publicat per
http://lameva.barcelona.cat/
La Mercè omplirà de circ el Castell de Montjuïc aquest cap de setmana, amb acròbates, malabaristes i pallassos internacionals i de les escoles de circ de la ciutat.
Innovació, risc, humor… aquests són els principals ingredients del programa de circ que el Castell de Montjuïc, un mirador excepcional amb vistes a la ciutat i a la seva creació, oferirà el cap de setmana del 19 i 20 de setembre.


Amb Ale Risorio, un clown singular i excèntric, com a mestre de cerimònies, els dos dies al castell us conviden a riure i a meravellar-vos amb les acrobàcies, els malabars, el trapezi, els titelles o els gags còmics d’artistes arribats de mig món: The Black Blues Brothers (Kenya), el Circ Nacional de Pyongyang (Corea del Nord), Throw2Catch (Mont-real), Niño Costrini (Buenos Aires), Wise Fools (Finlàndia), Florent Lestage (França)… A banda, és clar, d’una nodrida representació catalana, amb creacions d’Anne Morin i el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel –responsables del Combinat de Circ– i de La Central del Circ, entre d’altres.

Enguany, a més, la Mercè us dóna l’oportunitat de passar tot el dia al castell sense haver de fer una escapada fora del recinte per dinar o berenar: els food trucks de Van Van faran parada a Montjuïc perquè pugueu fer un mos mentre gaudiu de l’espectacle.

Circ al Castell de Montjuïc
Dia: 19 i 20 de setembre
Preu: gratuït
Espai: Castell de Montjuïc

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...