18 de setembre 2015

El millor teatre musical nord-americà al Maldà



publicat per

"Balla amb mi" tradueix ritmes al català a través de 10 peces adaptades pels nostres millors talents, del 7 al 21 de setembre

Un sol actor, un músic, i 17 de les millors cançons del musical nord-americà: "Balla amb mi" part de la selecció musical de Xavi Casan, qui també s'encarrega de la dramatúrgia i la direcció escènica. A partir d'aquí entren en escena els arranjaments i la direcció musical de Marc Garcia-Rami, el moviment de Cristina Martín i, per descomptat, el talent sobre l'escenari dels actors Toni Viñals i el propi Marc Garcia-Rami.
Les peces que componen l'espectacle han estat traduïdes i adaptades al català per alguns dels nostres millors dramaturgs: Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparicio i Toni Viñals.
El ritme s'apodera de nosaltres mentre ens deixem portar per les melodies de genis immortals del teatre musical nord-americà, d'Irving Berlin Jason a Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson.

+ info
"Balla amb mi"
Dies: del 7 al 21 de setembre
Espai: El Maldà

Preu: 14 - 20 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...