08 de setembre 2015

El Senseportes ja té cartell amb una desena d’espectacles



publicat per
2 de setembre de 2015

Se celebrarà el 3 i 4 d’octubre en diversos espais del centre de la vila

El Festival Senseportes torna a la seva cita anual. Aquesta serà la 4a. edició i tindrà lloc el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre pròxim a la vila d’Argentona. Enguany el cartell presenta un total d’11 espectacles que es desenvoluparan a diferents espais de la vila: Can Doro, plaça de l’Església, terrassa de l’Església, Plaça Nova, La Sala i el pati de l’Escola Bernat de Riudemeia. El primer espectacle serà dissabte 3 d’octubre a les 5 de la tarda i el dar­rer el diumenge 4 d’octubre a la una del migdia. Algunes de les propostes que es podran veure seran: Fadunito amb Ceci 3.0, Sim Salabim, Jam amb Glof, Leandre amb Iceberg, La Bella Tour, Toni Mira, Teatre Nu amb Mrs. Brownie, Las Polis i LP Mix.


Seguint fidel al seu nom, tots els espectacles del Festival seran d’accés gratuït, sense portes. La taquilla funcionarà de forma inversa: a l’acabament dels espectacles el públic podrà fer l’aportació econòmica que cregui adient. Els espectadors també podran omplir i dipositar la seva butlleta de votació que decidirà el premi Pom d’Or del públic.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...