28 de setembre 2015

L'obra de teatre "El pla" supera l'estrena amb èxit al teatre Cirvianum de Torelló



publicat per
http://www.elter.net
G. Francàs
dissabte 26 de setembre de 2015
Torelló

Entre els intèrprets hi trobem dos manlleuencs de nom al món del teatre osonenc com Marc Casanova i Joan Roura

Aquest divendres el Teatre Cirvianum de Torelló va acollir l’estrena de l’obra de teatre i comèdia negre ‘El Pla’. Es tracta de la primera obra de la companyia torellonenca Cia Loropardos que s’ha format aquest 2015. Entre els intèrprets hi trobem dos manlleuencs de nom al món del teatre osonenc com Marc Casanova i Joan Roura.

L’obra es tracta d’una adaptació lliure de “Horrible Bosses” de Michael Markowitz. Està dirigida per David Ceballos que ha estat al capdavant d’altres produccions juntament amb el Nou 69 Teatre com El Funeral o La Gàbia. Compta també amb sis actors amb experiència en altres muntatges produïts a Osona i el Lluçanès. Entre ells hi trobem el manlleuenc Marc Casanova que és membre de la companyia Loropardos i també ha fet d’ajudant de direcció.

Marc Casanova ha explicat a Ràdio Manlleu que “era un projecte molt interessant, que teníem pensat des de fa temps i que teníem molt clar, però, quan l’hem dut a terme ens hem trobat amb alguns problemes que hem sabut solucionar” i ha afegit que “estem molt contents del que ha sortit”.

L’obra transcórrer a Londres entre tres personatges principals de vides laborals peculiars, que tenen com a objectiu crear el pla perfecte. A partir d’aquí la comèdia es va embolicant amb aparició de personatges estrambòtics i situacions pròpies de les millors paròdies del cinema negre. De cara el futur, l’objectiu de la companyia és treure partit a l’obra i portar-la a altres teatres.

“El pla” es va estrenar aquest divendres al vespre i aquest dissabte a les 9 del vespre hi ha una nova sessió al Teatre Cirvianum de Torelló.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...