18 de setembre 2015

POTSER DESIG DE NO



Dansa amb poemes de Víctor Sunyol
El moviment i la paraula són les eines amb què s'expressen els personatges: ell, un home madur que té la paraula com a vehicle per explicar el món, i ella, que es comunica amb la dansa.

Un viatge d’introspecció vers la pròpia ànima, en el qual s'expressen les sensacions i estats d'ànim que certa escriptura ens provoca. Quina escriptura? La del poeta Víctor Sunyol que suggereix amb les seves paraules tot un món.
El poeta sent, percep, mira.... i després escriu. La paraula escrita es converteix en paraula llegida i llavors es produeix un impacte emocional, una variació del nostre sentir, percebre, mirar. Aquesta variació és la que es pot veure a potser desig de no. El moviment i la paraula són les eines amb les quals s'expressen els personatges de l'espectacle, comunicant allò que es remou al seu interior perquè han connectat amb la paraula escrita. Perquè algú abans, proveït d'una sensibilitat especial, ha compost la paraula escrita.

+ info
Dissabte 19 de setembre a les 21 h
Diumenge 20 de setembre a les 19 h
Preu:: 10 €
FITXA ARTÍSTICA
Autor dels poemes: Víctor Sunyol
Altres textos: María Zambrano, Miquel Àngel Riera, Andreu Vidal i Lula Pena
Idea, dramatúrgia i direcció: Montse Albàs
Interpretació: Laura Marsal i Ramon Vila
Il·luminació: Irene Ferrer
Durada aproximada: 55 minuts
Dansa, poesia i sentiments a flor de pell.
Teatre de Ponent, Granollers
Carrer de Ponent, 60
08401 Granollers
93 849 83 64 / 93 849 81 67
 VENDA D'ENTRADES
A les taquilles del Teatre de Ponent: venda d'entrades el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici de la funció.
Per Internet: al web de Teatre de Ponent (www.teatredeponent.com), a l'apartat de programació, després de la descripció de cada espectacle teniu l'opció de comprar les entrades per al dia que vulgueu sense cues ni comissions. Us recondueix al web d'Escena grAn que es la plataforma per gestionar tots els espectacles de la ciutat i hi apareix també la nostra programació.
A les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: els dimecres,dijous i divendres de 17.30 h a 20 h s'hi poden comprar entrades anticipades

Iniciem una nova temporada i volem apropar encara més a tota la població les nostres propostes de teatre de petit format i de qualitat, per això el preu de les entrades serà únic per a tots els espectacles i serà de 10 €.

Per als Amics del Teatre de Ponent existiran avantatges que us anirem descobrint al llarg de la temporada. Podreu consultar-los a l'apartat Amics de Ponent.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...