06 de setembre 2015

Tres propostes banyolines, a la programació del Festival Temporada Alta de Girona



publicat per
1 de setembre de 2015

Tres propostes banyolines, a la programació del Festival Temporada Alta de Girona. Cor de Teatre hi repeteix Allegro, Teatrebrick estrena “Yvonne, princesa de Borgonya” i El Vol del Pollastre estrena “Et planto”, de Clàudia Cedó.

Tres companyies banyolines seran presents al Festival internacional de teatre, que acollirà Girona del 2 d’octubre al 8 de desembre. El Temporada Alta presenta 110 espectacles, 181 funcions i s’amplia a 30 escenaris de 10 poblacions catalanes. Entre elles, Banyoles, amb dos espectacles a la Factoria d’Arts Escèniques a càrrec de companyies locals. D’una banda, del 2 al 4 d’octubre, Teatrebrick estrena la revisió de l’obra clàssica “Yvonne, princesa de Borgonya”; i del 27 al 29 de novembre, el Vol del Pollastre representarà l’obra “El planto”, escrita per la dramaturga banyolina Clàudia Cedó.

Però la representació banyolina al festival Temporada Alta no s’acaba aquí. La companyia Cor de Teatre hi repetirà l’espectacle Allegro, que precisament va estrenar fa un any a l’edició passada del festival. En aquesta ocasió, l’obra de teatre gestual i cant a capella es podrà veure el dia 10 d’octubre a un altre dels escenaris del Temporada Alta, l’Espai Ter de Torroella de Montgrí. Aquesta serà la 6a col·laboració de la companyia banyolina amb el festival gironí.


Les entrades per als tres espectacles, així com per a la resta d’obres, es poden comprar a partir del 8 de setembre a la pàgina web del festival, www.temporada-alta.net.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...