26 d’octubre 2015

Centenari de Els Pastorets de Folch i Torres



publicat per
19 d'octubre de 2015

El passat dissabte 17 d’octubre, les escalinates del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) a Barcelona, van acollir l’acte d’obertura de la celebració dels 100 anys de la primera representació de Els Pastorets de Folch i Torres i s’allargaran fins al mes de desembre de 2016.

Un centenar d’àngels i dimonis de diferents entitats d’arreu de Catalunya van escenificar un pacte entre les forces del bé i del mal, on Sabadell va tenir un paper destacat, ja que va aportar el 40 per cent dels actors que van participar a l’acte de celebració del centenari.

El tret de sortida del centenari va comptar amb l'assistència de Ramon Folch i Camarasa, fill de Josep Maria Folch i Torres, i els parlaments de Lenke Kovács, Comissària del Centenari, Lleonard del Río, Coordinador General de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, i Oriol Izquierdo, President del Patronat de la Fundació Folch i Torres.


Per acabar l’acte, l'actor Toni Albà, que va fer d’ambaixador de bona voluntat, va fer riure de valent als assistents a l’acte, ja que va interpretar diferents fragments de l’obra de Els Pastorets imitant a alguns dels seus personatges televisius més emblemàtics. L’acte es va tancar amb l’anunci de treva oficial entre àngels i dimonis.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...