27 d’octubre 2015

Dansa Ara, un programa excepcional de grans coreògrafs i joves creadors a La Pedrera



publicat per

Àngels Margarit, Sol Picó i Roser López es troben en aquesta cita tan especial amb la dansa

Dins dels cicles destacats de La Fundació Catalunya - La Pedrera es troba Dansa Ara, un programa que combina la participació de coreògrafs reconeguts amb joves creadors emergents. Junts presenten un recorregut creatiu sobre la dansa a través de diverses cites programades.
Les seves propostes són úniques i s'adapten al gran escenari que és La Pedrera. Per això, cada cita suposa una estrena de dansa contemporània com a reflex de la diversitat artística del panorama actual.
A més, el cicle Dansa Ara compta amb l'assessorament de Graner - Mercat de les Flors. Aquest és el centre de creació i aprofundiment del llenguatge del cos i el moviment que acull les residències de diferents professionals de la dansa. Creació, internacionalització, educació, proximitat i pensament artístic es barregen en aquests espectacles tan especials de La Pedrera.
"Capricis / Site" és la proposta d'Àngels Margarit que arriba el dijous 22 d'octubre. Aquest caprici és un projecte de peces curtes per a violí amb un gran virtuosisme tècnic, que juga amb els elements dels protagonistes. A més, va ser la proposta que va iniciar el Festival Grec 2013 de Barcelona i que, ara, es barreja amb l'arquitectura de La Pedrera, la música i el moviment.
Amb “A.U.R.A”, d’Abast Elàstic, arribarem a conèixer la raó de ser del públic, amb una sessió pseudo-terapèutica que posa tota la seva atenció sobre els espectadors el 29 d'octubre. Roser López arriba el 5 de novembre amb "Novembre", un terreny de joc per a tres ballarins que busquen construir un paisatge comú abans que arribi el mal temps.
La reconeguda coreògrafa Sol Picó ens ofereix la seva "Conversa Ballada" el 12 de novembre. Aquesta és una oportunitat per conèixer-la i descobrir la seva font d'inspiració a través dels moviments, els balls i l'ambient que l'envolta. I, l'última cita arriba el 19 de novembre amb "Joves Ara", una mostra de talents emergents a través de tres peces curtes.

Dansa Ara
Dies: els dijous, del 22 d'octubre al 19 de novembre, a les 20h.
Espai: La Pedrera
Entrada: 7 €

Quan es fa
Data d'inici:
22/10/2015

Data de finalització:
19/11/2015

On es fa
Lloc:
Fundació Catalunya - La Pedrera

Direcció:
C Provença, 261*265

Districte:
Eixample

Telèfon:
902202138

Horari
Dies       Hores    Preus
dijous   a les 20:00 h      
Entrada general de: 7 e

Estudiants de l'Institut
del Teatre, Associació de
Professionals de la
Dansa i Abonats del Mercat
de les Flors: descompte del 25%

Observacions

La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza una nova edició del cicle Dansa ara a La Pedrera amb un programa excepcional que combina grans coreògrafs reconeguts amb joves creadors emergents que ens permetran fer un extraordinari recorregut pel bon moment creatiu de la nostra dansa.

Creacions molt diverses i propostes adaptades expressament per a La Pedrera, seleccionades amb la col·laboració de Graner-Mercat de les Flors.

Una aposta més de La Pedrera per la creació contemporània amb l'assessorament artístic de Graner - Mercat de les Flors.

Espectacles

"Capricis" d´Àngels Margarit
Dijous 22 d'octubre, 20h

"A.U.R.A" d'Abast elàstic
Dijous 29 d'octubre, 20h

"Novembre" de Roser López Espinosa
Dijous 5 de novembre, 20h

"Solo" de Sol Picó
Dijous 12 de novembre, 20h

Joves ara

Dijous 19 de novembre, 20h

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...