16 d’octubre 2015

Dos espectacles de clowns internacionals tornen a Temporada Alta



publicat per

Slava’s SnowShow, gran èxit al festival l’any 2009, torna a omplir de neu el Teatre Municipal de Girona
Aquest proper cap de setmana Temporada Alta acull dos espectacles de reconeguts clowns internacionals que ja s’han vist en el marc del festival amb un gran èxit de crítica i públic. El primer d’aquests és “Slava’s SnowShow”, d’Slava Polunin i Viktor Kramer, i el segona és “La Carta”, de Paolo Nani.

El clown rus Slava Polunin ofereix als espectadors la oportunitat d’embarcar-se en un viatge delirant a un món oníric, un món de somnis habitat per clowns simpàtics i impredictibles. Slava’s SnowShow es va poder veure a l’edició del festival de l’any 2009, exhaurint totes les entrades. Convertit en un dels espectacles de pallassos més recordats del Temporada Alta, és sens dubte un èxit rotund, que ja ha estat vist per més de tres milions d’espectadors d’arreu del món i que es podrà gaudir a Girona en sis funcions, la primera el proper dijous 15 d’octubre.

Sense paraules i sense una línia argumental definida, Slava omple el teatre de neu, element clau en la vida de l’artista i que en el muntatge utilitza per expressar emocions, idees i conceptes. L’espectacle compta amb una escenografia gairebé minimalista que recrea, a través d’elements quotidians com una escombra o un penjador, històries realment commovedores i sorprenents. Aquest espectacle per a tota la família utilitza la música d’una manera notable, dotant-la d’una càrrega dramàtica molt potent que ajuda a l’espectador a entrar totalment en la història que explica el muntatge.

El proper cap de setmana també torna a Temporada Alta “La carta”, del clown italià Paolo Nani. Una funció dissabte 17 d’octubre al Teatre de Salt és la única oportunitat que tindrà el públic per tornar a gaudir d’aquest espectacle que fa 22 anys que gira pel món. Mestre gestual, Paolo Nani explica la mateixa història de quinze formes diferentssense utilitzar les paraules.


Al llarg de 70 minuts, el llenguatge corporal, el gest i l’expressivitat fan que el públic no pugui parar de riure. El show, versió lliure inspirada en els exercicis d’estil del novel·lista francès Raymond Queneau, compta amb la col·laboració de l’Instituto Italiano de Cultura de Barcelona i s’emmarca dins la programació adreçada a tots els públics del festival

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...