17 d’octubre 2015

El públic del Senseportes premia ‘Mrs. Brownie’ de Teatre Nu



publicat per
http://www.escenafamiliar.cat

La companyia Teatre Nu s’ha endut el Premi Pom d’Or: Premi del públic al millor espectacle del Festival d’arts de carrer Senseportes d’Argentona per ‘Mrs. Brownie’, un muntatge que combina música, titelles i molta diversió.

L’actriu, productora i cofundadora de la companyia, Maria Hervàs, explica que estan “súper contents” per l’obtenció d’aquest guardó i que “els premis del públic sempre fan molta il·lusió, perquè són els més objectius. La gent s’ho passa bé i vota l’espectacle”. Diu també que el bolo del Senseportes “va ser molt xulo, el públic es va entregar moltíssim. Però és que amb la Brownie ho són tots! Sempre es genera molt bon rotllo i en sortim amb una sensació molt agradable”.

El festival Senseportes va celebrar la seva quarta edició el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre a Argentona i reivindica l’activitat escènica a l’abast de tothom, sense límits d’edat, condició social o barreres de qualsevol altre tipus. Per això pren l’espai públic i ofereix tots els espectacles de manera gratuïta.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...