17 d’octubre 2015

GUIÓ EN BLANC REFRESCA L’ANTAVIANA DE CALDERS



publicat per
15 d'octubre de 2015

La companyia teatral Guió en Blanc va presentar, en el marc de la Festa Major de Sarrià, la seva tercera obra: Antaviana. El grup, guardonat el 2013 amb el premi JOVE PROPOSA (Premis Ateneus), va omplir el Teatre de Sarrià (Bacelona) dissabte passat amb el seu homenatge a l’autor Pere Calders.
Guió en blanc va néixer l’any 2013. És un grup de joves entre 16 i 20 anys que després de diversos anys col·laborant en l’Estel de Natzaret, en les obres del teatre de la Bambolina Negra i altres activitats teatrals del Centre de Sarrià (Carnestoltes, Sant Josep, …) va decidir constituir-se en grup teatral jove del Centre.

El mateix any 2013 van rebre el primer premi JOVE PROPOSA de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquest premi reconeix la iniciativa dels joves en alguna activitat vinculada al Centre al qual en formen part. L’any 2014 van presentar la primera obra amb molt d’èxit: Rodatge al parc, d’Adelaida Frías, així com unes improvisacions sobre l’assaig d’una obra de teatre. Els primers directors foren Ramon Casas, Míriam Benavent, Laura González i Pere Pons. Actualment el dirigeix Josep Torres.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...