31 d’octubre 2015

Josep Maria Flotats posa un somriure a la qüestió jueva



publicat per
28 octubre de 2015

El Teatre Lliure de Gràcia estrena "Ser-ho o no", una comèdia política de Crumberg, del 28 d'octubre al 6 de desembre
Les converses de dos veïns a l'escala poden tenir molta teca quan són portades al teatre amb la direcció i interpretació de Josep Maria Flotats.
Gairebé 40 anys després, l'actor i director català torna al Lliure per posar en escena una obra d'un dels seus autors de teatre favorits, l'escriptor i escenògraf francès Jean-Claude Grumberg, que atresora més de 30 obres en la seva carrera, a més de 5 Premis Molière i 1 Premi César.
Ser-ho o no (Per acabar amb la qüestió jueva) compta amb les interpretacions de Flotats i Arnau Puig, i relata les trobades de dos veïns, un agnòstic i l'altre jueu, que disparen les seves diferències a través d'agudes confrontacions dialèctiques en el replà de l'escala.
Els dobles sentits, l'assumpte de la identitat col·lectiva i individual, la memòria històrica i la tolerància són les claus d'aquesta obra de teatre polític on el to de comèdia ens dóna aire per reflexionar amb més tendresa que acritud, fins al punt que per moments ens preguntarem per què estem rient-nos del que apareix en escena.

+ info
Ser-ho o no (Per acabar amb la qüestió jueva)
Dies: 28 d'octubre al 6 de desembre
Lloc: Teatre Lliure de Gràcia

Preu: 15-29 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...