18 d’octubre 2015

Juntos



publicat per
18  d'octubre de 2015

Juntos és el diàleg d'una soledat acompanyada, un espectacle de clown sobre la recerca de la felicitat. El personatge de la Sofia és feliç quan s’imagina a tothom ballant “La conga de jalisco”. Els seus objectius a la vida són preparar festes i així oblidar-se de la gran pregunta que es fa: la seva existència és buida de sentit? Per tot plegat, l’únic que vol és que tothom vagi a la seva festa.

Fanny Giraud és pallassa, formadora i directora escènica. Llicenciada en art dramàtic a la facultat de Censier (París), aquesta clown resident a Mataró desenvolupa la tècnica de l’escola Lume del Brasil. Integrant de les companyies Los Estupendos Estúpidos i Las Polis, com a directora escènica ha destacat per la direcció de l’espectacle de La Rous Teatro Una niña, que va resultar guanyadora dels premis Feten 2014 a millor actriu, escenografia i música original. En el camp de la pedagogia forma part d’un equip d’investigació sobre l’art del pallasso i la comicitat amb Christophe Thellier, Muriel Deville, Frederique Degivry i Dominique Habouzit.

+ info
Direcció i interpretació: Fanny Giraud
Espectacle recomanat a partir de 8 anys.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fet a Mataró
Juntos
Diumenge 18 d'octubre
19 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

Entrada lliure amb invitació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...