06 d’octubre 2015

Presentació del llibre Carles & Belisa. Mataró rep una reina



publicat per
http://culturamataro.cat

El 13 de setembre de 2014, amb motiu de la commemoració del Tricentenari del 1714, es va estrenar al Museu de Mataró la representació teatral Carles & Belisa. Mataró rep una reina, produïda per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró. Aquest retaule musical, que evoca els preparatius, el desembarcament i l’estada a la ciutat de l'arxiduquessa Elisabeth Cristina de Brunsvic l'any 1708, en plena Guerra de Successió, pren forma de llibre editat per Voliana Edicions.

L'acte de presentació del llibre serà conduït pel crític teatral Pep Comas i comptarà amb la participació de Joan Giménez Blasco, comissari dels actes del Tricentenari a Mataró, Pere Anglas, autor del text i director de l'espectacle, i Joan Vallcorba, autor de la música i director musical. També comptarà amb la presència del flabiolaire Pau Benítez i del llaütista Stanislas Germain-Thérien, els quals interpretaran peces de l'obra.

Organitza: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

+ info
Carles & Belisa. Mataró rep una reina
Dimarts 6 d'octubre
19.30 h
Can Serra. Museu de Mataró


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...