16 d’octubre 2015

PREUS ESPECIALS PER REFUGIADA POÈTICA + F.A.M.Y.L.I.A




publicat per
www.laseca.cat

REFUGIADA POÈTICA
del 7 al 25 d'octubre de 2015
Creació i interpretació Claire Ducreux
Escultor Eduardo Cuadrado
Músiques originals Jorge Sarraute, David Moreno i Mayte Martin
"Em vaig sentir com una nena petita davant d'una botiga de llaminadures. Embadalida i amb ganes que l'espectacle no acabés mai" (Gema Moraleda, Teatre Barcelona)
SINOPSI
“Un vagabund converteix una plaça en el seu refugi provisional, dues tanques en les portes del seu somni, un pont es torna vaixell i una escultura el seu company de viatge... Aquest espectacle és un poema visual, compasat per la neu que cau de tant en tant, una mica, una mica més... fins a la tempesta.
En aquest espectacle totes les influències artístiques (dansa, mim, clown, teatre visual) que m'han nodrit, es troben i s'uneixen per formar un sol i únic llenguatge que desitjo, més que mai, posar al servei de les emocions i de la relació amb el públic. Vull portar l'escriptura coreogràfica cap a una simplicitat, per dirigir tota l'atenció a l'estat emocional del personatge i al que es crea amb el públic.
Busco un camí encara més senzill i directe entre l'ànima i el gest. El meu personatge és un rodamón, metàfora d'allò que és vulnerable, em porta, com a intèrpret i com a persona, al meu senzill repte artístic i humà: buscar autenticitat i humilitat per compartir emocions i veritables moments de màgia teatral". (Claire Ducreux)
Us oferim als VIRTUALS entrades a 12€ els dies 16, 17 i 18 d'octubre. ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi: Claire, i fer click a Finalitzar Compra.
Horaris: de dimecres a dissabte 21.00 h. - diumenge 19.00 h.
Preu: dimecres i dijous 9€ | divendres, dissabte i diumenge 18€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 60 min
Espectacle sense text



F.A.M.Y.L.I.A
del 14 d'octubre al 8 de novembre de 2015
Creació The Mamzelles Teatre
Dramatúrgia Paula Ribó
Direcció Bàrbara Mestanza
Intèrprets Enric Auquer, Xavi Torra, David Menéndez, Eduard Tudela, Eric Balbàs i Meritxell Termes
La vida de cinc éssers humans que encara
necessiten viure en manada
F.A.M.Y.L.I.A (Follamos Amando Mucho Y Luego Intentamos Arreglarlo), neix de la necessitat de reflexionar sobre la vigència de la família al S.XXI. Més enllà d’investigar sobre la evident condició social de l’ésser humà, The Mamzelles vol aprofundir en els rols que s’estableixen en una comunitat, i per ser més concrets, en el rol que la dona ha assolit i encara assoleix dins aquest context. Per aquest motiu cinc actors protagonitzen el retrat familiar de cinc dones. Aquesta simbiosi és la que dóna sentit a l’espectacle. La masculinitat i la feminitat es troben per mostrar al públic la vida de cinc éssers humans que encara necessiten viure en manada. F.A.M.Y.L.I.A és un viatge que obliga l’espectador a qüestionar-se les bases més sòlides i arcaiques de la societat, a preguntar-se “qui som” i a deixar de jutjar el que és correcte i el que no.

+INFO
PROMO VIRTUAL
Us oferim als VIRTUALS entrades a 9€ els dies 16, 17 i 18 d'octubre. ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi: Mamzelles, i fer click a Finalitzar Compra.
Horaris: de dimecres a dissabte 20.00 h. - diumenge 18.00 h.
Preu: dimecres i dijous 7€ | divendres, dissabte i diumenge 18€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 70 min
Espectacle de text en català i castellà
Vídeo: link
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

www.laseca.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...