26 d’octubre 2015

Primera proposta internacional de la temporada a la Vilella Teatre



Del 29 d'octubre a l'1 de novembre us proposem un programa doble de dansa a càrrec de Tebby W.T.Ramasike. Es tracta del primer muntatge internacional de la temporada, i aquesta vegada enlloc del teatre, volem acostar-nos a la dansa.
Lament - Sing An Ode To My Soul - a Journey into the UNKNOWN
Aquesta obra de dansa és la 5a part d'un projecte interactiu en col·laboració d'encreuament multidisciplinar en curs sota un títol col·lectiu, "EL CAMINAR A TRAVÉS DE: Un viatge ... Un record ... un record ... La reunió", on Tebby WT RAMASIKE / Tebogo Dance - TBO està convidant a altres artistes a col·laborar amb ell. La idea de crear aquesta peça s'inspira en la visita de Tebby a l'exposició de fotografia de Nelson Mandela i el Museu nacional de la Resistència a Esch-sur-Alzette. Aquesta obra de dansa no fa ni pren part en cap declaració política, sinó que fa referència en un viatge cerimonial ritual a un home que simbòlicament representa una societat que està malalta i anhela una cura i una neteja.

SINOPSI
En aquest  “guerrer” viatge d'apel·lació i redempció d'un portador d'ànima hi ha un crit ... un crit per deixar sortir, per ser alliberat, per ser netejats, per ser lliurats. "Hi ha un crit d'un home que heretarà aquesta vida. Una vida que està plena de dolor i sofriment. Un crit d'un home que anhela aquesta eterna pau i llibertat ". És, però, un lament i un viatge al desconegut!
Coreografia influida per la dansa Butoh i les danses rituals africanes en la que col·labora amb l'artista visual Sandy Flinto

Durada aproximada: 30 minuts.

Who Dunn't ?!??
SINOPSI
Això és una conseqüència d'una revelació tràgica d'una família a la recerca de respostes per la "misteriosa" mort del difunt marit i pare ..... Qui és el culpable. Quina va ser la raó que va portar a això .......?

CONCEPTE / IDEA Concept / Idea: La idea deriva d'una peça anterior, que va portar a la situació actual d'aquesta família. Ara plana un secret en un misteriosa atmosfera d'una família 'que una vegada estigué estretament unida'. Però la mort del marit / pare / amant s'ha convertit en un misteri. Les preguntes sorgeixen entre els tres membres de la família - "qui va cometre el crim?" o "Va ser un suïcidi?" Es tracta d'una recerca de respostes. La misteriosa mort ha estat seguida pels mitjans de comunicació i els lectors. El que dugué a aquesta mort és encara desconegut per a ells, però una confessió revelarà la veritat. Quina era la relació d'aquesta família entre ells? Ara al moment de les conseqüències, al feu de la família, és l'hora de revelar la veritat, confessar o descobrir qui és el culpable entre els tres membres restants de la família. És un d'ells o tots plegats? O ningú és culpable? Les tres dones s'expliquen les seves històries entre si, confessen la seva relació amb el seu difunt marit i pare. A poc a poc una nova esfera es desvetlla. Busquen consol i suport en l'altre, però l'ambient segueix sent tens! Però, qui ho ha fet ....? - La família està 'contínuament' atrapada per aquest acte !!!

Coreografia de dansa contemporània per a tres ballarines.
Amb la col·laboració de l'artista visual Sandy Flinto.
Concepte & Coreografia: Tebby W.T. RAMASIKE
Ballarines: Lauriane NABET Lene VAN ALTEN Anne-Charlotte SCHOEPFER
Durada aproximada: 40 minuts

+ info
Horaris:
Dijous 21:00
Divendres 21:00
Dissabte 21:00
Diumenge 20:00
Telèfon: 93.113.20.15
Whatsapp: 637.598.146
Passeig Exposició, 95 baixos

08004 Barcelona

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...