29 de novembre 2015

Sol Picó porta "W.W. (We Women)" al festival Temporada Alta de Girona




publicat per
25 de novembre de 2015
Foto Erin Bassa

W.W. (We Women), l'espectacle de dansa de la coreògrafa i ballarina Sol Picó segueix representant-se amb èxit sis mesos després de l'estrena al Grec 2015 Festival de Barcelona. El desembre es podrà veure al festival Temporada Alta de Girona.
Si no vau poder veure el muntatge durant les representacions del Grec al Mercat de les Flors, teniu una nova oportunitat el dilluns, 7 de desembre, al Teatre Municipal de Girona, com a part de la programació del Festival de Tardor de Catalunya Girona–Salt.
Allà podreu veure com una de les coreògrafes més innovadores i provocadores del moment barreja llenguatges diversos per preguntar-se sobre el paper de les dones en el món d'avui.
La veureu treballar amb ballarines i intèrprets musicals de cultures diverses en un espectacle que parla de la força de les dones davant els conflictes del món actual i que barreja la poesia i la denúncia, la tradició i la modernitat.
En l'espectacle participen les ballarines Julie Dossavi, Minako Seki i Shantala Shivalingappa, a més de les intèrprets de flamenc Adele Madau, Lina León i Marta Robles.
En els pròxims mesos es podrà veure també W.W. (We Women) al festival de dansa Equilibrio de Roma (febrer), a Le Théâtre, Scène nationale de Mâcon (França; el març) i a la propera edició de Fabbrica Europa a Florència (maig). Està previst que, el març del 2017, la peça es posi en escena també a São Paulo (Brasil).

Més informació:
http://www.temporada-alta.net

http://lameva.barcelona.cat/grec/arxiugrec/espectacle/sol-pico-3

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...