30 de desembre 2015

Circ de Nadal | Iceberg de Leandre Ribera i Mireia Miracle



publicat per

A Iceberg són ell i ella. Els darrers, els primers, minúsculs i perduts, al mig del no-res, observant l’avenir. No coneixen el llenguatge, però parlen. Dos personatges viatgen cap enlloc. És un iceberg però podria ser una illa, el darrer refugi, l’expressió del buit, de la soledat, de l’essència. L’emoció més primitiva. Els contrastos de la intempèrie. La música. L’absurd. La rialla com a forma de comunicació. L’humor com a estat d’ànim permanent. Un espectacle de clown per a tots els públics. Una oda a la felicitat, a l’optimisme i a la bellesa.

Leandre Ribera és considerat com un dels millors artistes del circ català actual. Ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Circ 2014, el Premi Nacional de Catalunya 2010 i el Premi Coup de Pouce al Festival Coup de Chauffe de Cognac 2008. El seu espectacle Rien à dire és distingit amb el Zirkòlika 2014 a la Millor posada en escena. Iceberg, l’espectacle que presenta a Mataró, s’ha estrenat, amb èxit, a la Fira de Tàrrega 2015.

+ info
Creació: Leandre Ribera i Mireia Miracle
Intèrpret: Leandre Ribera i Mireia Miracle
Compositor: Juanjo Grande
Cantant: Montserrat Bertral
Músics: Barcelona Clarinet Players
Escenografia: Mariona Julbe
Producció: Agnès Forn
Durada: 40 minuts
Per a tots els públics
Cicle organitzat per Quim Aragó, un emprenedor d’arts circenses mataroní que fa tres anys que ens acosta la màgia del circ durant les festes de Nadal.
Organitzen: Camaleònica Produccions i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Dimecres 30 de desembre
18 h
Teatre Monumental
10 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...