28 de desembre 2015

Circ de Nadal | La història del circ Sabanni & Circ Pistolet



publicat per
foto : Sabanni i Circ Pistolet

A La història del circ passat, present i futur conflueixen en un espai màgic en el qual els artistes es capbussen en la història del circ. Es tracta d’un espectacle fresc, variat, il·lustratiu i divertit que permet visualitzar com s’ha viscut aquesta modalitat artística a casa nostra des del seus inicis fins a l’actualitat. El recorregut històric es farceix d’equilibris acrobàtics d’alt nivell, tant col·lectius com individuals. Tot un espectacle que fa vibrar petits i grans.

Jordi Saban és Sabanni, un pallasso mataroní que ha treballat al costat d'artistes de renom com Jango Edwards i Tortell Poltrona. Actualment dirigeix Sabanni, la seva pròpia companyia, que ha produït Balla Menut i la recentment estrenada Sol i fa plou. Ha participat en produccions de Circ Cric i Comediants i col·labora amb Pallassos Sense Fronteres. De fet, recentment ha tornat de Colòmbia on ha realitzat més de 40 representacions amb aquesta ONG.

Circ Pistolet és una companyia jove però prometedora. Neix l’any 2008 a Terrassa i és una de les impulsores de l’associació terrassenca Tub d’Assaig, que l’any 2012 obté el Zirkòlika a la Millor iniciativa per a la projecció del circ a Catalunya. El seu darrer espectacle Incert guanya l’any 2014 el Gran Premi BBVA Zirkòlika i també el guardó Zirkòlika a la Millor direcció. El punt fort de Circ Pistolet són els equilibris acrobàtics en col·lectiu i les tècniques individuals de cada component.

+ info
Companyies: Sabanni i Circ Pistolet
Intèrprets: Jordi Saban, Rat Serra, Enric Petit, Miquel Àngel Garcia,
Tomàs Cardús, Anna Torné, Albert Ubach
Durada: 60 minuts
Per a tots els públics
Cicle organitzat per Quim Aragó, un emprenedor d’arts circenses mataroní que fa tres anys que ens acosta la màgia del circ durant les festes de Nadal.
Organitzen: Camaleònica Produccions i Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró
Teatre Monumental
28 i 29 de desembre
18 h
10 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...