11 de desembre 2015

Els Pastorets de Valls tornen un Nadal més a l'escenari del Teatre Principal



publicat per

Mònica Rius encapçala la direcció juntament amb Roger Montalà i Marta Ortega |
Augmenta el preu de l'entrada perquè fins ara el grup n'havia assumit l'IVA

El Grup del Teatre Principal torna a l'escenari amb Els Pastorets Principals de Valls. Després de l'èxit del musical Dins del Bosc, i sense gairebé temps de descansar, el GTP prepara una nova edició d'una de les tradicions més esperades del nadal vallenc. Un espectacle familiar per a tots els públics i que involucra més de 60 persones entre actors i actrius, tècnics i personal de suport.
Ja fa dies que els membres del grup estan immersos en els assajos. Uns assajos que s'intensificaran aquest mes de desembre per acabar d'enllestir totes les novetats que incorpora l'espectacle.
Enguany la direcció de l'espectacle va a càrrec de Mònica Rius, que aporta la seva visió personal a un guió ja força consolidat i s'encarrega de la direcció d'actors. Roger Montalà i Marta Ortega també formen part de l'equip de direcció aportant la seva experiència en el muntatge.
Les dates de les representacions són el 26, 27 i 30 de desembre i 1, 3 i 6 de gener. Cada dia a les 18.00 hores. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Principal en l'horari habitual així com en les dates especials que properament es faran públiques. Com sempre, també es podran comprar a la web de Ticketea o trucant al telèfon 902 044 226.
Els espectadors habituals de l'espectacle notaran que les entrades han sofert un increment de preu respecte els darrers anys. Aquest increment s'ha produït perquè fins ara el grup n'havia assumit l'IVA, un fet que amb els anys s'ha fet difícil de sostenir, i finalment s'han vist amb la necessitat de revertir aquest impost sobre les entrades.

Finalment, aquest any es podrà seguir adquirint el CD de les músiques i cançons de Els Pastorets Principals de Valls. Aquest CD va ser estrenat la passada edició dels Pastorets.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...