08 de desembre 2015

Els Pastorets d’Ulldecona buscaran ressaltar la comicitat dels personatges



publicat per
Cinta Bonet

Aquestes festes de Nadal tornen els Pastorets d’Ulldecona. En la seva 35a temporada de funcions ininterrompudes, Els Pastorets d’Ulldecona buscaran ressaltar la comicitat dels personatges de l’obra de Folch i Torres. La directora de l’espectacle, Bienve Borràs, ha remarcat que venir a veure els Pastorets d’Ulldecona vol dir passar una bona estona amb un muntatge que any rere any es reinventa per explicar la història de sempre. En aquest sentit, Borràs ha explicat que enguany es vol buscar la rialla i el gaudir del públic, tant de petits com de grans.

En total, seran una cinquantena de nois i noiers entre fogainers, pastors, pecats capitals i figurants que els que portaran a l’escenari una nova representació dels Pastorets. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, va destacar la capacitat de la direcció d’innovar any rere any per oferir un espectacle únic.


Les representacions tindran llocs els diumenges de desembre 13, 20 i 27 i el dia 3 de gener, a les sis de la tarda, al teatre municipal Orfeó Montsià. El preu de l’entrada es de 5,50 euros. Si l’espectador presenta a la taquilla el flayer publicitari tindrà un estalvi d’un euro per cadascuna de les representacions. La venda de les entrades serà al mateix teatre mitja hora abans de la funció. Cal destacar que enguany se celebra el centenari de l’estrena dels Pastorets de Folch i Torres.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...