24 de desembre 2015

‘Els Pastorets’ tornen per Nadal amb quatre representacions



publicat per
S’ha renovat la coreografia de les fúries i l’espectacle tindrà música en directe
Cultura | 16 de desembre de 2015
MARTA CABRERA

 ‘Els Pastorets’ és un dels grans clàssics per excel·lència del Nadal i a Rubí una de les activitats més populars d’aquestes dates. A més, aquest any, han ampliat el nombre de sessions fins a un total de quatre representacions. Així, ‘Els Pastorets’ es podran veure al Casal Popular els dies 19, 20 i 27 de desembre i el 3 de gener, sempre a les 18 hores.

En l’obra participen el grup escènic del Casal Popular i el grup de teatre Gatzara, amb la col·laboració de l’Escola de Sardanes Flor de Neu. El director de l’obra ‘Els Pastorets’, Dani Bové, ha explicat que la representació del text de Josep M. Folch i Torres introdueix elements nous respecte altres anys: “Hem buscat introduir alguna novetat perquè sigui més atractiu pel nostre públic fidel, que sempre ve, i per les persones noves que puguin venir”. Entre les novetats, la coreografia de les fúries serà totalment renovada i hi haurà música en directe.

Segons ha explicat el president del Casal Popular, Lluís Simó, els assajos de la representació van començar a finals de setembre i en total hi participen un centenar de persones.

Les entrades es poden comprar a través del web www.casalpopular.org i una hora abans de l’espectacle al Casal Popular. El preu per veure ‘Els Pastorets’ és de 6,5 euros per al públic general, de 5 euros per als jubilats i infants i de 4 euros per als socis de La Xarxa.
Nova edició d‘Els Dimoniets’

Des de ja fa alguns anys, el Casal Popular també organitza la representació ‘Els Dimoniets’, una adaptació infantil del text ‘Els Pastorets’, en la qual hi participen una trentena d’infants d’entre 4 i 12 anys. La principal novetat de la representació és “que els Reis tindran la seva pròpia cançó per primera vegada”, segons va explicar la directora de l’obra, Laia Borràs. Les representacions seran els dies 9 i 10 de gener a les 18 hores al Casal Popular i les entrades tenen un cost de 3 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...